Post by lancasatirust on Mar 5, 2022 2:29:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Supr
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı yemək oyunudur. Çətindir, lakin kifayət qədər səviyyələrdə oynamaq üçün sizə kifayət qədər hər şeyi verir. Oynamaq üçün mütləq rahatlaşdırıcı bir oyun. İlk dəfə bir oyunu 5 ulduzlu oyun kimi qiymətləndirdim.
Cooking Party : Food Fever Arcade tlw
Sevgi Oyun əyləncəlidir sevgi Mən istədiyim qədər oynamağa davam edə bilərəm! Bəli
gözəl
Əyləncəli oyun, lakin bir çox reklamlara aparan yol. Bu bezdiricidir!
o qədər də pis deyil və bir az daha yaxşıdır
Days Bygone - Castle Defense Jangovar eltg
Tamam oyun
Həqiqətən əyləncəli oyun...daimi reklam yoxdur...Oyunu oynamaq üçün heç bir alış tələb olunmur...Mən onu sevirəm!
Çoxlu videolar istisna olmaqla, əyləncəli, əla oyundur!!!!! Bu, həqiqətən zəhlətökəndir, ona görə də onu 🚫🚫🚫 almamalısınız!!!!!!
Əla
Bu oyun daha bahalıdır
Cooking Party : Food Fever Аркаде xqiz
yaxşı
Mən onu çox sevirəm
Bütün bu oyun hər səviyyə üçün sizdən pul əmmək idi
Real dünyada hər hansı səbəbdən bir müştəri itirirsinizsə, dönüşü itirmirsiniz, həyatını itirmirsiniz. Oyun bitmir. Bunu bir araya gətirmək lazımdır. Həqiqi oyunlar istəyirsinizsə, real dünya qaydalarına əməl edin.
Onun gözəl
Gözlədiyim kimi olmadı, onu sildim
Yaxşı oyun
Bu oyuna 1 ulduz verdim... Mənim üçün əyləncəli deyildi.. Çox vaxt aparır.. Resurslar asan yüklənmir... Tək yük maşınlarını yükləməkdə vaxta səbəb olur.
Oyun əladır‼️‼️
yaxşı oyundur...bu oyunu yükləməyi tövsiyə edərdim....
Burger və donuts və ya mətbəx dəb klonu olmayan bir oyun tapmaq çox xoşdur. Reklamlar və enerji haqqında inildəyənlər, yəqin ki, indi hər şeyi pulsuz istəyən qar dənəciklərinə sahibdirlər. Tonlarla müxtəliflik, sərfəli təkmilləşdirmələr, ucuz təkmilləşdirmələr, çoxlu pulsuz daşlar və enerji sürətlə yığılır. Bu da əla görünür. Bu yaxınlarda sınadığım və sildiyim 20-dən daha yaxşıdır. Gözəl oyun üçün təşəkkür edirik.
Cooking Party : Food Fever Arcade guw
çox sürətli xidmət oyunudur amma bu oyunu hər gün bəyənirəm 💕💕💕💕💞💞💞💞💕💕❤️❤️❤️❤️💕💞💞🎂🎂🎂🥂🥂🥂
Gözəl və əyləncəli oyun
Çox çətin və sürətli
Ancaq sağlamlıq erkən itirilir
Çox yaxşı
😈👎👎👎👎👎
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm. İçərisində sevdiyim hər cür Partilər var. Milad gecəsini sevirəm 🥳🎉🎊 ən yaxşısı. Milad şənliyində tezgahın daha əvvəl təşkil olunmasını istəyirəm...O zaman bunu daha çox bəyəndim. Xahiş edirəm onu mənə qaytarın. Ən maraqlı aranjman idi. Onsuz da minlərlə qızıl sikkə və brilyant 💎 ona,..müxtəlif müxtəlif şeylərə xərcləmişdim. İndi sıfırdan başlamalıyam.
Bu oyun çox yaxşıdır, lakin növbəti səviyyəni aça bilmədən əvvəl almaz almalısan
Bütün Güclərinizdən İstifadə Etsəniz belə, səviyyəni keçə bilməzsiniz!!😠😠😠
oyun cox gozel idi
Oyun çox maraqlıdır, lakin müəyyən mərhələlərdə vaxt kifayət etmir.
Cooking Party : Food Fever Arkadne igre fjhj
Həqiqətən mən bu oyunu sevirəm osm 🔥
Mən indi bu oyunu oynayıram və həzz almağa başlayıram
Nəhayət. Düzgün çətinlik səviyyəsi ilə oynamaqdan zövq alan bir oyun tapdım. Bu oyunun balansı düzgündür. Sizə bir səviyyədə gülünc qeyri-mümkün bir problem verərək, onlar tərəfindən "aldadılmırsınız". Əla. papağımı çıxarıram sənə. Yaxşı işlərə davam edin
Oyunu sevdim. Bilmirəm niyə müəyyən səviyyələrdə oynadığım zaman səviyyə üçün hədəfə çatdım, yalnız 2 ulduz almaq üçün keçdim. Demək istəyirəm ki, bu qədər insan və müəyyən miqdarda bəyənmə əldə etməklə bu səviyyəni keçin və ya bu qədər qonağa xidmət edin, bu məqsədlərə çatmışamsa, başqa nə edəcəm? Mən hətta dəfələrlə gücləndiricilərdən istifadə etdim və hələ də 2 ulduz aldım. Başqa nə edim?
Oynamaq həqiqətən gözəldir... çox gözəl və xoşdur. Çox bəyəndim. Mən onda heç bir səhv tapmadım. super proqram
Dəhşətli bir təcrübə idi, çünki bir anda çox şey edirdim.
Səhv oyun