Post by lancasatirust on Mar 5, 2022 2:41:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódů mnoho zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Spousta závad počínaje úrovní 208 dělá hru doslova nehratelnou. Tuto hru jsme na vašem zařízení nazvali marble shooter.
Náročné, někdy je to také obtížné a těžké dosáhnout vyšší úrovně.
Naučit se hrát hru je klíčem k vítězství. Je to zábava!
Maps for Minecraft PE Asbob va vositalar bwy
málo zkušeností, ale neustále přidává
Dobrá hra, jen jsem skončila na 1440...dohrála jsem zpětně všechny hry, abych měla korunky a ne původní hvězdy, bohužel to nemělo účinek a na úroveň 1441 se hra neposunula :-(
Marble Puzzle Shoot Gündelik ofd
Zábava a hudba je skvělá!
Je to pěkná hra. Právě jsem začal a už se mi to líbilo. Neviděl jsem reklamy a doufám, že žádné reklamy nejsou.Pěkná hra nějaká úroveň těžká, ale ne všechny pomalé střílení Miluji tuto hru, proč se hra zastavila iam @ úroveň 1820 prosím opravte problém. děkuji
Velmi pěkné, snadno se hraje
Opravdu dráždí reklamy, které mají rády 15-20 sekund, někdy i 30 sekund. Chystám se odinstalovat.
To jsou hloupé hry, takže rychle házejte míčem.
Smazáno... Lvl 200 je nemožná mise, v hodně stejných barvách modré a zelené. Život je krátký.
Příliš mnoho vyskakovacích reklam, které ničí jinak zajímavou hru
Pláču strýčku! Vzdávám se! Miloval jsem tuto hru, dokud jsem nedosáhl 900 úrovní, než začaly závady! Někdy střelec střílel těsně nad a nemohl vyhrát úroveň, dokud jsem nevystřelil přes několik řad jako první, abych dokončil úroveň. Pak jsem některé úrovně nemohl dokončit, protože když jsem klikal na reverzní reklamu za reklamou a dál a dál s reklamami, nedovolilo mi to dokončit úroveň. A PAK barvy příliš blízké stejným. UGH! Neustálé opakování reverze k inzerátům, končím!!! Tak smutné!
Pouze krátké typy reklam. Velmi zajímavá hra
Puzzle Ball Shooter Kasual jlh
Marble Puzzle Shoot Інше vqad
Je tato hra složitá
nefunguje
Dobrá hra, ale stále přehrává úroveň 1820 a nedovolí mi přejít na úroveň 1821
Tahle hra se mi fakt líbí! Náročné, pokud se nerozhodnete pro spuštění hry sledovat video o bombách. A zdánlivě nekonečná zásoba obráceného konce, takže tímto způsobem získáte druhou (nebo třetí nebo čtvrtou) šanci vyhrát kolo. Vůbec mě to nerozčiluje. Jen doufám, že budu mít úložný prostor, protože Call Of Duty vyžaduje něco jako terrabite úložného prostoru!
Je zábavné, když to hrajete s vypnutým internetem, jinak dostanete reklamu po páce, jednu reklamu před levelem, jednu reklamu na to, abyste dostali pomoc, kterou nedostanete, protože reklama ukončí hru, a když se vrátíte do hry, nápovědu již nemáte k dispozici. Při prvním hraní se zapnutým internetem se z této hry stal odpad....
Odehráno jen pár úrovní, ale je to v pořádku. Není to nejpřesvědčivější hra, ale uvidím, jak se to vyvine.Ale moc nepřidávejte, znuděný.
Uvízl na úrovni 1820. Toto je podruhé, co tato hra zamrzla na úrovni.
Právě jsem začal hrát, nemůžu moc říct Těžké držet krok s rychlostí míčků na vyšších úrovních 😒
ve hře je tolik reklam že ať ji jenom člověk spustí, tak to odradí. Reklamy by měly být trestný čin v této aplikaci. Podněcují k hazardu.
Perfektní zabíjení času
Dobré pro relaxaci
Zábavná herní koncepce, nicméně je zde zkreslený poměr ad:play, kdy reklamy hrají více než já. Odinstalováno.
Tak. Mnoho. reklamy.
Tuto hru jsem hrával jako dítě. Tuhle hru miluji, je to jedna z her, u které jsem rád, že se to nezměnilo.
super
Super Zuma.
Milujte hru. Nenávidíte doplňky, zejména ty, kde je skryto "x". Také bych si přál, aby tam byly životy. Tohle můžu hrát bez přestávky sledováním přidávání. co ztratit? To mě rychle omrzí.
Příliš mnoho reklam a velmi frustrující. Vydržel jsem jen 3 dny a pak smazal... Žádný požitek.
Právě začínám... Zatím dobrý
Je to úžasné miluji to 😍😍
Marble Puzzle Shoot عمومی jpd
Super hra doporučuji
Zábavná hra střílet míčky