Post by lancasatirust on Mar 5, 2022 2:54:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lonely One : Hole-in-one ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lonely One : Hole-in-one IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Lonely One : Hole-in-one 2022 version ▞▞▞
Lonely One : Hole-in-one Sportgames zlav
Sve dok mi ne pokažete zašto vam je potrebna dozvola za šest stvari, uključujući upravljanje telefonskim pozivima i porukama i čitanje kontakata, dat ću ovo.
Ne može se čak ni igrati dalje od zone tutoriala, pojavi se gumb za reprodukciju i onda se jednostavno zamrzne - Google Nexus 5X
Ne mogu ni igrati, pokušam otvoriti aplikaciju i ona ide na crni ekran i onda se vraća na početni zaslon
Lonely One : Hole-in-one Urheilupelit gbk
Slatko, ali dosadno. Kontrole su jednostavne, ali osjetljive na dodir tako da se lako neusklađuju i uzrokuju promašene snimke. Izbrisano nakon nekoliko igranja.
Nakon klika na ikonu ..samo se prikazuje ime kreatora igre i zatvara se..
Diggity
Virus War - Space Shooting Game Zręcznościowe hsk
Vrlo zabavna igra
Reci mi, zašto ti treba pristup kontaktima, lokaciji, kameri i mikrofonu?
Jednostavna, zabavna igra koja ubija vrijeme.
Izvrsna igra
Dobra igra :)
To je izazov za više razine na koje idete i to je ono što mi se sviđa kod toga
Ne mogu igrati nakon tutoriala. Zaslon će se zamrznuti i plaviti
Ova igra je jako zabavna. To je izazovno, a da sam sebe ne shvaćam previše ozbiljno.
Najbolji način da prođete vrijeme!!
Izbrisano
Volio bih da vi debili shvatite da AKO ISKLJUČITE WIFI ILI PODATKE, OGLASI SE NEĆE DUGO REKVIRATI. JE LI TO TAKO TEŠKO UČINITI?
Sama igra je ok. Nije sasvim sigurno zašto su mu potrebna sva dopuštenja koja traži, kako za hardver tako i za Google Play račun.
Meh
Naslov govori sve.
previše dopuštenja koja apsolutno nisu potrebna za igranje.
Ima dobru fiziku i stvarno stvara ovisnost.
Općenito gledano, to je prilično dobra igra, ali evauntalno postaje loša
Isprva je bilo zabavno, ispostavilo se da je tutorial, ali prestaje na prvoj razini tako da nikad nisam mogao igrati
Obožavam ovu igru, stvarno stvara ovisnost. Također ima sjajnu grafiku i stvarno je cool.
Duh reži sinaptički kostur komorača Pele Odisej
Svaki put kad pokušam otvoriti aplikaciju ona će se svaki put srušiti; Nikada nisam igrao zbog ovoga!
Ruši se pri pokretanju.
Dobra jednostavna zabava
Lonely One : Hole-in-one Sport ektg
Vrlo dobar rasipnik vremena
Kao što su svi drugi rekli, zašto trebate pristupiti toliko mnogo stvari? Telefonski pozivi i kontakti? Da, teško dodavanje. Osim toga, igra je stvarno zabavna samo 15-ak minuta. Postaje prilično suho.
Lijepa igra golfa..Ne mogu misliti da se golf može igrati ovako..Sviđa mi se.. Nevjerojatno..!! NIC grafika, laka za igranje, više izbora za igranje, puno likova.... puno više... Zaradite novčiće, trošite, dobivajte karakter... cool.....ali mislim da bi trebalo više koristiti novčiće... mala bi nadogradnja trebala biti tamo...inače mi se sviđa. Uživajte u igranju.
Lonely One : Hole-in-one Sport tfx
Cool igra, ali ne možete puno učiniti s novčićima koje skupite pa ćete nakon nekog vremena izgubiti interes.
Zabavan i ugodan golf s pravom količinom mchalengea. Kako se par rupa čini nemogućim, ali vjerojatno samo treba vježbati. Bravo momci
Ugodan
Brzo se pretvara u samo gledanje oglasa
Lonely One : Hole-in-one Sportspiele efm
Opuštajuće
To je vrlo zanimljiva igra. Volite kvalitetu i volite ukrase ove igre. Također mi se jednostavno sviđaju teme likova.
upravo me legla košara za rublje
Prilično super igra, sjajna ubojica vremena i super jednostavna ideja. Ima svoje izazovne razine zasigurno, također ima svoje jednostavne razine. Definitivno jedan od mojih omiljenih
Ne mogu ga ni otvoriti
Preporučujem vam da instalirate ovu aplikaciju zbog opuštajuće glazbe, načina na koji igrate i da se ne ruši. Jedini nedostatak su reklame, ali s tim se možete nositi
Lel
Ova je igra sjajna i čak opuštajuća, ali se ruši jednom ili dvaput svaki put kada je pokrenem.
Ova igra je mirna i zabavna za igranje, ali se ruši kada pokušam kupiti novog lika.
Pojednostavljeni mini golf. jedan hitac. Udari ili prestani.
Gumb za odustajanje je sranje!