Post by lancasatirust on Mar 5, 2022 2:57:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PixWords™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PixWords™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox sikkə modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ PixWords™ 2022 version ▞▞▞
Boş hərflər və daxil etdiyim söz düzgündür! !!!! Məsələn 'pərdə dəmir yolu' və - SOS Hər ikisində boş məktublar var idi!
Valamiért nem tölti le.
Möhtəşəm, ağılsız
PixWords™ Teka-teki iir
Boş bir şəkil gördüm. Sərin.
Picwords
Çox yaxşı oyun
Bu oyunu həqiqətən sevirəm. Məni düşündürür, amma indiyə qədər 1 məsələm var. 4 şəkil kimi siz uşaqlar bizə gündə 1 və ya 2 pulsuz məktub verməlisiniz, çünki bəzi sözlər çox çətindir. Hal-hazırda yapışdım və indiyə qədər qazandığı bir neçə sikkədən bir məktub almaq bahadır
Super hele. Až na to, že v nejakem levelu to spadne znovu na první. Už se mi to stalo tolikrát, že si to vickrát nestáhnu.
настоящие оффлайн гоночные игр Гонки aslb
Amma tamam
Mən pix-in çoxunu qeyri-müəyyən hesab edirəm. İvrit dilimi təkmilləşdirməyə çalışıram və bu, əsəbiləşir. Mənə çoxlu kənar yardım lazım idi.
Pis robot.
Bir tapmacada ilişib qalsanız, yeni oyuna başlaya bilməzsiniz. Video reklamlarına baxmaq üçün yalnız 1coin qazanın. Bulmacaları həll etmək üçün ən azı 40 sikkə lazımdır. Sikkələr almalısınız, yoxsa davam edə bilməzsiniz. Açılan reklamlar və mənim icazə vermədiyim tamamilə əlaqəsiz "mini oyun" başladı. Yem və keçid tətbiqindən istifadə etməyin.
Bir çox şəkillər əsl sözdən tamamilə fərqli bir şey göstərir.... Allaha şükürlər olsun ki, internetimiz var....
Aaallllways qara ekranlar... Dörd nüvəli 2gb ram 64 yaddaş cihazım olmasına baxmayaraq...
Xorvat dilində oynamağı seçsəm, serb, bosniya və ya başqa bir dil deyil, xorvat dilini seçirəm.
Bütün bu reklamlar olmasaydı, oyun əla olardı....telefonumu daim dondurur, bir neçə dəqiqə ərzində cavab vermirdi.
Hər dəfə açanda yenilənir. Proqram silindi, keş silindi, yenidən quraşdırıldı. Bu kömək etmir.
Əla beyin məşqi
Bəzi sözləri anlamaq çox çətindir, lakin sizə kömək etmək üçün sikkələr almaq üçün uzun müddət gözləmək lazımdır, ona görə də mən sadəcə oynamağı dayandırıram.
Pis amma əyləncəli olsa da
Mən bu oyunu sevdim, 2OO səviyyəsindən çox başa vurdum, sonra 1-ə çatdım, cavabın "Təmizləmə" olduğunu bilirdim, amma cəmi 1 N var idi, indi 5-ci səviyyədə yenidən başladım və eyni problemin nə olduğunu təxmin edirəm.
Mən bir neçə bonus sikkə almışam, onları ödəmişəm... amma məndə yoxdur... :-(
348 səviyyəsinə qədər çox yaxşı və cəlbedici oyun. Bu səviyyədən sonra şəkillərin həlli ilə əlaqəsi yoxdur. Rumıniya versiyasından danışıram. Sözləri kimin tərcümə etdiyini bilmirəm, amma tamamilə qarışıqdır. Təriflər hətta mücərrəd deyil. Çox məyus oldum!
Traducerea və amestecata
Oyunun donması oyuna başlaya bilmir
Bu oyunun çoxunu oynamaq üçün baytar olmalısan. 5/10 sual heyvanlar və onların xüsusi adları/parçaları haqqındadır. Bəzən şəkillərin əsl sözlə heç bir əlaqəsi olmur.
Prea plitisitor
PixWords™ Réflexion csp
Reklamlar, reklamlar və daha çox reklamlar. Əgər bir yerdə ilişib qalmısınızsa, bu sizə imtina etməyə və ya yeni oyuna başlamağa imkan vermir.
Quraşdırma zamanı xəta: "Paket faylında pis manifest var". Aldığım başqa bir səhv "Paket faylı düzgün imzalanmadı". Zəhmət olmasa düzəldin
PixWords™ Jumboq pkfs
İlk dəfə açandan sonra işləmir -.-
Samsung note edge-də yükləmək mümkün deyil, uyğun deyil?
PixWords™ Puzzle gqu
Половината думи нямат никаква логика със снимките. Tryabva bob da hvъrlysh za da setish. Çox oyun
Rumıniyalı oğlandan Bing ffs istifadə etməyən ingiliscə sözləri tərcümə etməsini xahiş edin.
Səviyyə 22 Rumın sözü: aglomerat
Zleeeee
Yalnız nifrət edirəm, çünki yükləyə bilmirəm... o, paket faylının etibarsız olduğunu deyir, bunun nə demək olduğunu başa düşmürəm
Oyun donmağa davam edir. Keçən dəfə açanda mənim dilim rusca idi.. Galaxy S4-də oynamayacaq dəhşətli oyun.
Göstərdiyi fərqli sözləri öyrənməyi sevirəm. Əla Proqram